Inlägg taggade med aktivering.

Mera Motion!

Det har skrivits en hel del om hur hundar inte får tillräckligt med motion idag. Det är svårt att säga exakt hur mycket motion en hund behöver, de är alla så olika, men att de måste få röra på sig ordentligt minst 1 till 2 timmar om dagen är säkert. Enligt en undersökning av YouGov så får fler än varannan hund mindre än 1 timmas motion om dagen. Vi vet själva vad för lite motion medför oss människor, och precis samma problem får våra hundar. Både fysiska och mentala åkommer!

Nu när pandemin är över så är flera tillbaka på sina arbetsplatser, och den där "coronavalpen" som många skaffade får nu stanna hemma och inte röra på sig lika mycket. Så se till att planera in motion för hunden. Och det är det Låna en Hund kan hjälpa till med!

En hundlånare ger alltid din hund mer tid och aktivitet än vad du oftast hade lagt ner själv med hunden eftersom de bestämmer sig för att ge din hund sin tid, vill leka, promenera, mysa och gosa med den under den korta tid den är tillsammans med den. Och du som hundägare vet att du ger din hund det lilla extra som du kanske inte alltid har tid med.  

Här kan ni läsa och se klipp om detta ämne:

Brukshunden

TV4 - Fredrik Steen

Agria

Och om ni behöver en ursäkt för att komma ut så anmäl er till Agrias Hundpromenad den 21-22 maj 2022 så hjälper ni även hemlösa hundar hos Hundstallet! Win win för alla!