Om oss

Låna en Hunds vision är att fler människor ska få vara med hundar. Rätt enkelt kan man tro men vi vill uppnå detta genom att vi delar med oss av de hundar som finns, istället för att fler skaffar hund.

  • Hur ofta har barnen tjatat om att ni ska skaffa hund, men du som vuxen vet att det går inte ihop med er vardag.
  • Är du uppvuxen med hund, flyttat hemifrån för att studera eller börja jobba och saknar den där pälsklingen som sov ihopkrypen brevid dig i soffan?
  • Tycker du om hundar men vill inte ta på dig ansvaret för ett lurvigt litet liv 24/7, i 10 till 15 år?

Låna en Hund vill se till att alla kan ha hund, då och då, när det passar, utan att behöva äga en hund. Låter kanske för bra för att vara sant men det finns många hundägare som gärna delar med sig av sin hund eller hundar. Inte bara för att de behöver hjälp med att passa hunden, men för att de vet hur underbara hundar är och hur bra man mår att få umgås med dem.

Vi som har skapat Låna en Hund är:

Susanne André - jag är föredetta lånare och numera hundägare och certifierad hundinstruktör hos Svenska Brukshundklubben. Jag brukade ta promenader och löpturer på Gärdet vid min lunchrast och tänkte på alla hundar som väntar hemma på sin matte och husse som gärna hade gått eller sprungit med mig. Men hur skulle jag hitta dom? Så jag har skapat denna community så att alla hundälskare kan hitta varandra.

Oliver Rasmussen - jag är en ung entreprenör som älskar hundar. Jag vet också att det krävs mycket tid när man är hundägare då jag växt upp med hundar i hemmet och behövt hjälpa till ofta! 

 

Kontakta oss

Vill ni få kontakt med oss? Vi svarar på allt!

SMS eller mejla 

Mobil: +46 (0)70 729 90 84 (enbart SMS)

E-post: info@lanaenhund.se

Vi finns även på Facebook

och Instagram